Menu Close

COWAY MATTRESS PRIME SERIES

Memperkenalkan tilam terbaru dari Coway, Prime Series. Di Coway kami menyediakan pakej sewaan tilam dengan servis dan jaminan pertama seumpamanya di Malaysia. 

Kini anda dapat nikmati tidur yang lebih nyenyak dan bangun dengan lebih segar setiap hari dengan Coway Mattress Prime Series ini.

KEISTIMEWAAN TILAM COWAY

1. Material & teknologi tilam memenuhi cara tidur anda

TILAM COWAY PRIME SERIES - HARIZ COWAY (JENIS TILAM)

Kami menawarkan 2 pilihan tilam iaitu firm dan juga soft. Jenis FIRM untuk yang tidur melentang/baring (back sleeper) manakala jenis SOFT pula bagi yang tidur mengiring (side sleeper).

TILAM COWAY PRIME SERIES - HARIZ COWAY (COMFORT)
>> MEMORY FOAM berfungsi untuk memberi sokongan setiap bentuk lengkung badan kita.
 
>> LATEX berfungsi untuk memberikan sokongan dan pengudaraan dalam tilam. Dan antara kelebihannya ialah sifat bebas alergi dan pepijat.
 
>> COCONUT FIBRE berfungsi untuk menampung dan mengekalkan bentuk badan di samping menyerap kelembapan dalam tilam.
 
>> Dengan teknologi ‘5 Zone Pocket Spring’, yang bertindak secara berasingan untuk menyokong bentuk tubuh anda serta mengurangkan pemindahan gerakan pasangan supaya tidur anda tidak terganggu.

2. Memberikan sokongan selesa pada badan dan tulang belakang anda

Dengan teknologi ‘5 Zone Pocket Spring’, kami pastikan tilam kami mengikut bentuk badan dan menyokong dengan kemas berat badan.

Ditambah dengan penggunaan getah semulajadi (100% natural latex) yang mewujudkan keseimbangan unik yang lembut selesa. Ini membantu mengurangkan masalah tulang belakang walau apa pun cara tidur yang digemari.

3. Tilam dengan teknologi 'Anti-Static'

Play Video

Badan kita secara semulajadi mampu mengumpul cas negatif yang berbentuk elektron. Caj negatif ni merupakan salah satu penyebab STRESS, cepat moody dan gelisah.

Dengan gaya hidup yang tak seimbang dan sentiasa bermain dengan gadget. Badan kita gagal mengeluarkan caj negatif yang terkumpul. Bangun pagi badan akan menjadi letih dan tak segar.

Dengan teknologi anti-statik yang ada pada Tilam Coway, caj negatif dari dalam badan kita akan diserap dan seterusnya dilepaskan ke udara. Bila baring kita akan rasa sangat relaks dan selesa.

4. Servis secara berjadual untuk keselesaan berpanjangan.

7-Step Mattress Care ditawarkan kepada pengguna yang memilih Tilam Coway Prime Series.
 
Servis yang sangat teliti oleh Homecare Technician kami yang sangat terlatih dibuat secara berkala setiap 4 bulan sekali bagi memastikan tilam anda bersih dan selesa untuk digunakan.
TILAM COWAY PRIME SERIES - HARIZ COWAY (SERVICE TILAM)
7 Langkah yang kami tawarkan :-
 
Langkah 1 : Tahap habuk dan kotoran akan diperiksa terlebih dahulu dengan menggunakan kertas filter dan mikroskop digital.
 
Langkah 2 : Habuk akan divakum menggunakan vakum khas.
 
Langkah 3 : Bedframe akan dicuci dengan kain lembap kering khas.
 
Langkah 4 : Habuk ditepi tilam akan divakum dengan berus khas.
 
Langkah 5 : Segala kotoran akan disedut dan dicuci dengan vakum khas yang mempunyai tahap sedutan yang kuat dengan tapisan HEPA filter.
 
Langkah 6 : Semburan khas untuk mengelakkan pembiakan hama, pepijat dan bakteria dalam tilam.
 
Langkah 7 : Sinar UV akan dipancarkan ke seluruh permukaan atas tilam bagi menghalang pembiakan bacteria dan kuman.
 
BEST  kan, anda guna dan kami uruskan segalanya. Servis Percuma je tau. Nak ambil pakej servis tilam sahaja tanpa beli Tilam Coway pun boleh.

5. Harga Dan Pakej Yang Sangat Berpatutan

TILAM COWAY PRIME SERIES - HARIZ COWAY (HARGA TILAM)

Ada dua pakej yang ditawarkan iaitu belian secara tunai dan juga secara sewabeli. Harga yang ditawarkan Coway juga sangat berpatutan.

Rental (Sewa Beli)

Saiz Queen (Mattress Sahaja) : RM 139

Saiz Queen + Bedframe : RM 169

Saiz King (Mattress Sahaja) : RM 159

Saiz King + Bedframe : RM189

Outright (Tunai)

Saiz Queen (Mattress Sahaja) : RM 5,780

Saiz Queen + Bedframe : RM 7,480

Saiz King (Mattress Sahaja) : RM 6,380

Saiz King + Bedframe : RM 8,700

Untuk pakej sewabeli dah termasuk dengan servis setiap 4 bulan untuk tempoh 5 tahun. Selain itu kami juga tawarkan penukaran ‘topper’ secara Percuma selepas tempoh 3 tahun. Best bukan?

Untuk pakej sewabeli dah termasuk dengan servis setiap 4 bulan untuk tempoh 5 tahun.

Selain itu kami juga tawarkan penukaran ‘topper’ secara Percuma selepas tempoh 3 tahun. Best bukan?

TILAM COWAY PRIME SERIES - HARIZ COWAY (CHANGEABLE TOPPER)

Dapatkan TILAM Coway Prime Series hari ini untuk tidur yang lebih selesa. Klik butang dibawah sekarang!

error: Content is protected !!

Dapatkan LIMITED GIFT Coway bernilai RM100. Daftar Sekarang!