Menu Close

PENAPIS UDARA COWAY LOMBOK 2

Penapis Udara Coway Lombok II

Penapis udara Coway model Lombok 2 ini adalah penapis udara Bestseller di Coway. Ia direka khas untuk pencinta kucing, penghidap asma, alergi dan juga bayi. Coway Lombok juga antara model yang paling mudah dijumpai di pejabat atau pusat kesihatan seperti hospital dan klinik kerana sistem tapisan 6 peringkat yang hebat serta kawasan liputan yang luas iaitu 50.0 m2.

Coway Lombok 2 juga dilengkapi dengan Ionizer sistem dimana ia menghasilkan ion negative bertujuan untuk seimbangkan ion yang berada di ruang udara sekaligus menyebabkan pengguna merasa lebih tenang dan kurang tekanan. Ionizer juga bertindak untuk memerangkap habuk yang berterbangan lalu menjadikan ia berat ke lantai dan mempercepatkan sedutan habuk.

Selain itu Coway Lombok 2 adalah satu-satunya model Coway yang dilengkapi tapisan RBD Plasma System dimana ia berfungsi untuk membunuh serta menguraikan gas berbahaya, kuman dan virus dengan lebih berkesan.

Coway Lombok 2 direka dengan reka bentuk yang slim dan moden. Sesuai diletakkan di ruang tamu, bilik dan pejabat. Selain itu Coway Lombok 2 dilengkapi teknologi penjimatan elektrik yang sangat bijak dan motor sedutan yang lebih senyap dan tak mengganggu tidur.

Jika anda mempunyai anak kecil anda tidak perlu risau kerana Coway Lombok 2 dilengkapi teknologi keselamatan yang sangat selamat jika penutup dibuka sewaktu ON dan juga teknologi Child-Lock untuk menghalang sebarang perubahan mode secara tidak sengaja oleh kanak-kanak.

MODE : 5-Stage Speed Control, Auto Mode, Silent Mode, Sleep Mode, Dust Mode, Eco Mode, Plasma Mode, Ionizer Flow Mode.

FEATURES OVERVIEW

YOUR CLEAN AIR SOLUTION

Coway Advanced 6-Step Filtration Process are globally recognised and certified to effectively remove indoor pollutants and ensure clean indoor air.

SPECS & PRICE

All you need to know.

Klik dibawah untuk tempahan dengan harga promosi terkini.

Dapatkan LIMITED GIFT Coway bernilai RM100. Daftar Sekarang!