Menu Close

PENAPIS AIR LUAR COWAY BAMBOO

Penapis air Coway model Bamboo ini adalah penapis luar rumah yang menggunakan teknologi tapisan paling halus di Malaysia. Ia memberikan air bersih kepada keseluruhan rumah dan memanjangkan jangka hayat paip air dalam dinding rumah, peralatan elektrik yang disambung terus dengan paip air seperti mesin basuh, water heater dan dishwasher.

Coway Bamboo dibina dengan rangka keluli tahan karat (stainless steel) dan didatangi  dengan auto-timer yang memastikan sistem penapisan sentiasa mengekalkan keberkesanan 99.99% dalam penapisan virus dan bakteria secara automatik.

Dengan teknologi all-in-one controller pula, Coway Bamboo memudahkan anda menukar mode secara manual antara 4 mode yang ada – Bypass, Backwash, Rinse & Filter.

Selain itu Coway Bamboo direka dengan teknologi tapisan Alpha 7 micro membrane sehalus 0.01 micron. Dengan 7 teras kapilari yang pertama di Malaysia ini, ia 3,000 lebih halus dari rambut manusia dan boleh menahan pelbagai julat pH air, suhu air dan tekanan air tanpa merosakkan penapis.

FEATURES OVERVIEW

USER FIRST SERVICE EXPERIENCE

Play Video

SPECS & PRICE

All you need to know.

Klik dibawah untuk tempahan dengan harga promosi terkini.

Dapatkan LIMITED GIFT Coway bernilai RM100. Daftar Sekarang!